Encuesta: votad YA!

.
¿Por qué durante la final de la Copa del Rey de fútbol hubo una pitada a los Reyes?

a) Porque la monarquía es una institución repuesta por la dictadura, y sobre todo los jóvenes la sienten como totalmente caducada. Ah! Y porque, en general, caen muy bien los osos; especialmente los vivos.

b) Porque se considera que trabajan tirando a poco, pero se permiten yates, chalets, trajes, montones de hijos que, claro, viven como reyes, y cuando todos estamos en crisis, se recomienda que los altos directivos contengan sus honorarios, ellos se siguen aumentando el sueldo.

c) Porque representan lo peor de una España con tendencias imperialistas, y con reproche continuo hacia los “raros”: el País Vasco y Catalunya. Es justo que desde estas nacionalidades se les haga un corte de mangas en forma de silbido para mostrar su rechazo a ese símbolo.

d) Porque cuando hablan la cagan, y dicen cosas como que es una vergüenza el día del orgullo gay, que todos los niños deberían educarse con formación religiosa o que delante de ellos no se hable mal de Franco, faltaría más. En todo ello se manifestarían contrarios a las leyes democráticas que ha votado libremente el pueblo. El pueblo considera, pues, que no los representa.

e) Todas las anteriores son ciertas. Por ello existe una absurda idea de que el tema debe poder abordarse sin censuras, y que extraña eso de llevar horas buscando caricaturas reales en la red sin apenas éxito. Extraña asimismo que se considere delito flagrante lo de quemar fotillos de coronas y tal.

f) Ninguna de las anteriores es cierta: allí estaban los “terroristas” Arnaldo Otegi y Carod Rovira amenazando con sendas pistolas a todo el que dejara de silbar.

g) Ninguna de las anteriores es cierta: todo responde a una manía que se le cogió injustamente a la monarquía desde que los Reyes Magos trajeran calcetines en lugar del tren eléctrico.
.
Próximamente los resultados de la encuesta en este mismo post. Votad ya!
.

13 comentarios:

Anónimo dijo...

Juaajuaajuaaa. naturalment l'opció E però per mi que aquí te molt pes la C, que aqui estem molt farts de que sempre ens mirin per sobre de l'hombro. La reina parlant de les carrosses gais també es va lluir. Molt bé per tocar aquest tema.

@SusVersiva dijo...

Anònim, jo crec que més que que ens mirin malament, és que ens miren tal com a segons qui els interessa que ens mirin. És a dir, amb un absolut desconeixement.

La teva votació queda contemplada. Gràcies! Salutacions

Anónimo dijo...

És increible el teu blog Susana. M'encanta llegir-lo. Sempre em sorprens amb el teu punt de vista, amb el tema o com expreses les idees.

Respecte als reis, només comentar que va estar molt bé que estiguessin al camp ja que així els vaig veure treballar durant una estona (repartint medalles). Ara no recordo l´última vegada que els vaig veure treballar, potser ni ells ho recorden...

XaviG

@SusVersiva dijo...

Xavi G, què bé veure't per aquí!! M'alegro molt que t'agradi el que llegeixes. Gràcies de debó.

Respecte l'enquesta en sí, pel teu comentari consideraré que la teva votació va cap a l'opció B).

Gràcies per passar-te per aquí. Una abraçada ben forta!

Eastriver dijo...

Márqueme todas las casillas please, inclsuo a riesgo de caer en contradicciones. Pero mire, si le vale, pesa mucho la económica, eso de que la Infanta y el otro se hayan comprado una casita tipo chalet en la avenida de Pedralbes por 1000 millones de pesetas porque la chica es muy ahorradora, como que no acabo de creérmelo.

@SusVersiva dijo...

Ramon, te apunto al e) con una mención especial por el b).

Yo llevo un año ahorrando y puede que me compre la parcelita vecina a Cris (doña). Así me puedo aprovechar de los 90 agentes de policía (90!!, vamos contando sueldos, por ejemplo?) que la guardan a ella y a su family, que es mucho más importante que mi persona y mi family; pero, claro, ella tiene cocinera, canguro, mayordomo, chófer, chica de servicio... Son como una empresa entera para proteger. Creo que voy a seguir ahorrando unos meses más, a ver si me da para el microondas del Pryca para la cocina, el vídeo de los Teletubbies de canguro, y el Don Limpio como mayordomo, y así las cosas se van equiparando... Entre tanto, en las próximas elecciones europeas votaré por Cristinita para que pueda mantener sus polis, que me irán estupendos si alguien intenta llevarse el radiocassette del Seat Panda... Ay, no calla! que a ellos los elige el RH! cómo mola el azul borbónico!!

Yo me hago un poco de lío, porque parece que eso que dice la Constitución de que no se puede discriminar (para bien o para mal) por el color de la persona es por la piel, y no por el de la sangre. A ver si me acuerdo de aliñar las ensaladas con tinta-boli-bic!!

imaginari dijo...

Doncs jo no votaré, no sigui que donem crèdit a aquesta votació i ens em portem una sorpresa desagradable. També te conya que ambdós equips (suposadament independentistes, republicans, més que un club, etc, etc) es disputessin una copa que porta el nom del Rey. Aquí tothom guarda les formes.
En tot cas voto per que segueixis posant el dit a la llaga.

@SusVersiva dijo...

Imaginari, no veig clar que es consideri que el Barça sigui un equip republicà. Ni tan sols independentista. Com a molt, catalanista. La gent no segueix el Barça com qui mira els resultats d'unes eleccions o com qui es fa d'un partit polític. Des que jo tinc memòria que el Barça celebra les seves grans victòries a la Plaça Sant Jaume, estigui presidida pel partit que sigui. És més, et diré que, personalment, considero que la passió futbolística fa que es desviïn passions ideològiques. No és cap secret que el franquisme va utilitzar aquestes vehemències per desviar les atencions. Amb això tampoc no generalitzo: hi ha molta gent amb les seves idees molt clares i que li encanta el futbol.

La veritat és que seria molt interessant que un equip, el que fos, es negués a jugar la Copa del Rei. Però encara seria un xoc tan gran en aquest país... Imagina fa apenes uns anys, en què semblava que fins i tot fes por de parlar de tan il·lustre família! En el meu cas, seria bastant més seguidora dels colors blau-grana si tinguessin aquesta iniciativa.

Gràcies per la teva aportació, Imaginari. Sempre comentes coses interessants, i ajudes a que posem una mica més el dit a la "llaga" entre tots. Una abraçada

Mireia dijo...

Doncs jo no penso votar, ja que ells m'ignoren a mi, dubto que sapiguen de la meva personeta jo els ignoro també, ala que es fotin i cada cop que surtin a la premsa giraré el cap i faré veure que no els veig i si me'ls trobo pel carrer, més dels mateix, de tota manera no savia que els havien pitat a la Copa del rey (amb h i minúscules), que no sigui dit, això si si em trobo el Felipito de copes posant-li les banyes a la Leti deixaré que em convidi a una copa, segur que a ell no li posen garrafón, jajaja
petonts a tothom

@SusVersiva dijo...

Bé, Mireia, t'afegeixes als votants del "No saben/no contestan", i'casualment' era l'opció que havia obviat, ejem.

Els vostres no-vots, com que no són clarament perquè no en sabeu, els consideraré una mena d'objecció de consciència, o com l'extrem de la negació de la reialesa. Que et deixis convidar a coses pel principito només és la conseqüència d'una expressió que portes inscrita als gens. Mentre no els miris quan te'ls creuis al super del barri, et seguirem considerant republicana! ;o)

Una abraçada, guapa!

Unknown dijo...

Em foten tant aquesta panda de vagos y maleantes que voto sobretot la de les peles, i tambe la del catalanisme. Bueno, volia escriure en castella que es l'idioma del blog pero m'ha sortit en catala perquè m'he donat conte que molts comentaris son en català o sigui que deus ser d'aquí. M'agradan molt les entrades de la monarquia y una de toros. T'haurem de seguir!

@SusVersiva dijo...

Sònia, maca, benvinguda al bloc. Pots escriure en l'idioma que prefereixis, que per a això aquest és un bloc 'lliure'. I sí, sóc bastant "d'aquí", tot i que una mica "d'allà", de ahí el bilingüisme absolut ;o)

Quant al teu vot, prenc nota: una de b) amb menció cap a la c).

Diga'm intuïtiva, però si t'agraden sobretot les entrades de monarquia i toros, no seràs també una mica canyera, per casualitat??? ;o) Així m'agrada!!

Gràcies per passar-te per aquí i per la teva aportació. Una abraçada

@SusVersiva dijo...

Como veo que no tiene demasiado éxito, voy a votar yo también. Voto por la e) (todas son ciertas), pero le doy una mención especial a la a) (institución caducada, repuesta por el franquismo).

Gracias a todos por contribuir!! Mañana, día 20, publicaré los resultados (aunque no es muy difícil hacerse una complsición de lugar, jeje, como esta noche no haya una overbooking de votaciones, esto se va a quedar tal que así). Besos a todos!